Ontdek nieuwe stijlen: 5 opvallende soorten papieren tassen

Papieren tassen zijn geen tassen die vaak geassocieerd worden met fancy stijlen, en toch is het mogelijk. De papieren tassen van Rotim zijn er namelijk in 5 soorten: luxe papieren tassen, budget papieren tassen, wat meer basic papieren tassen, take-away tassen, en wijntassen. Ook kun je papieren tasjes personaliseren door ze te laten bedrukken. Zo zie je maar weer dat papieren tassen toch nog geschikt zijn voor vele gelegenheden!

Luxe papieren tassen: een vleugje elegantie

Ten eerste zijn er luxe papieren tassen die met hun extra dikke papier lekker stevig zijn. In verschillende effen kleuren zit er bij Rotimshop een mooi glossy laagje eroverheen, voor dat extra beetje stijl. Hierdoor zijn ze dus erg geschikt voor verjaardagen of andere leuke gelegenheden!

Budget papieren tassen: praktisch en betaalbaar

Deze goedkopere tasjes zijn er in verschillende maten. Hierdoor kun je ze gemakkelijk in meerdere setjes bestellen. Ze zijn goed te gebruiken als je zelf producten verkoopt, bijvoorbeeld om fruit of groenten in mee te geven op de markt. Je kunt deze budget tasjes natuurlijk ook voor persoonlijk gebruik meenemen. Zo zijn ze handig als je even snel van thuis nog iets wil meenemen, zoals make-up of een flesje water.

Basic papieren tassen: frisse uitstraling

Als je op zoek bent naar goedkope papieren tasjes met nét dat beetje extra, dan zijn deze basic tasjes ideaal. Met leuke, frisse printjes zijn ze perfect geschikt als cadeautasjes. Of je nou een kleinigheidje hebt of een groter geschenk, zo’n tasje geeft net een mooie finishing touch. Je kunt ook kiezen voor effen kleuren. In tegenstelling tot de luxe papieren tasjes zit hier geen glossy laagje overheen, wat ze leuk maakt voor de wat meer casual gelegenheden.

Take-away tassen: maaltijden en drankjes

Ook de take-away tassen zijn er in verschillende formaten. Dit is handig als je een restaurant of café runt en klanten hun bestellingen willen afhalen. Deze tassen zijn ideaal voor het vervoeren van maaltijden en drankjes. De breedte van take-away tassen is meestal groter dan de hoogte, waardoor ze een brede, stevige bodem hebben. Hierdoor worden de maaltijden veilig bezorgd en kunnen ze zo meegegeven worden aan klanten.

Wijntassen: versier je wijnfles

Wijntassen zijn juist hoger dan dat ze breed zijn. Dit is natuurlijk zo ontworpen zodat wijnflessen er goed in passen. Je kunt wijnflessen in deze tasjes verpakken om het als een feestelijk cadeau aan iemand te geven. Deze tassen kun je ook personaliseren door ze te laten bedrukken! Of het nou met een professioneel doeleinde is of een feestelijke gelegenheid, Rotimshop is de plek waar je de bedrukking op deze papieren tasjes helemaal zelf kan ontwerpen.

Kortom, er zijn allerlei manieren waarop papieren tassen toch heel stijlvol kunnen zijn. Als je voorheen nog niet wist hoe er vele varianten van papieren tassen kunnen bestaan, dan weet je dat nu!