Printers: het verschil tussen refurbished en nieuw

Heb je behoefte aan een nieuwe printer voor bijvoorbeeld school- of studieprojecten of voor in je thuiskantoor? Dan heb je de keuze uit enorm veel opties. Zo kun je onder meer kiezen voor een eenvoudige inkjetprinter, een laserprinter, een LED printer of een handige all-in-one printer. Voordat je je besluit neemt is het dan ook goed om eerst na te denken voor welke taken je de printer nodig hebt. Wil je vooral teksten printen? Dan is een eenvoudig model vaak voldoende. Wil je meer met je printer kunnen doen, bijvoorbeeld labels en foto’s thuis afdrukken, afbeeldingen en documenten scannen of kopiëren? Kies dan liever voor een allround model printer. Uiteraard heb je ook veel keuze als het gaat om merken. Je bent altijd het beste uit bij een gerenommeerde merk, zoals Ricoh, HP, Brother of Canon. Verder kun je kiezen uit zowel gloednieuwe als refurbished printers. Ga bijvoorbeeld voor een Ricoh refurbished printer, waarmee je net zoveel kan als met een geheel nieuwe printer.

 

Een refurbished printer aanschaffen

Gaat jouw voorkeur uit naar een refurbished printer? Dat is een prima keuze! Een Ricoh refurbished printer is namelijk niet helemaal nieuw, maar hij functioneert net zo goed als een gloednieuw exemplaar. Voordat deze gebruikte printer opnieuw aangeboden wordt, is hij namelijk volledig nagekeken en waar nodig gerepareerd. Zijn er onderdelen versleten? Reken er dan maar op dat deze vervangen zijn. Op deze manier kun je tegen een zeer aantrekkelijke prijs een prachtige printer van een topmerk kopen. Een Ricoh refurbished printer heeft op geen enkel punt aan kwaliteit verloren. Als we al een verschil kunnen noemen, is dat een refurbished exemplaar juist beter is dan een nieuwe printer. Juist omdat hij op alle punten geïnspecteerd en goedgekeurd wordt voordat jij het apparaat kunt kopen.

 

Direct een Ricoh refurbished printer bestellen

Om jou te verzekeren van de beste kwaliteit bij de aankoop van je Ricoh refurbished printer krijg je uiteraard een goede garantie. Zo weet je zeker dat je een deugdelijk apparaat koopt waar je weer een hele tijd mee vooruit kunt. Maak dus alvast wat plaats in je thuiskantoor of in de woonkamer en bestel je nieuwe printer!