Tweede vaste telefoonnummer voor Zuid-Hollandse bedrijven op mobiel

Zakelijke telefoongesprekken op je privé telefoon ontvangen met een tweede telefoonnummer
Zakelijke telefonie is van groot belang voor vrijwel elke ondernemer, omdat telefonisch contact wel op afstand kan, maar vaak een stuk persoonlijker is dan bijvoorbeeld email contact. De manier van werken is tegenwoordig een stuk dynamischer dan voorheen en mensen werken dan ook steeds vaker met een zogenaamde hybride setup, waarbij er meestal vanaf verschillende locaties gewerkt wordt.

Of het nu vanaf huis, kantoor of wanneer je onderweg bent is, je wil altijd goed bereikbaar zijn voor al je klanten, zodat je nooit zaken misloopt. De Belfabriek heeft hiervoor een zeer goede oplossing, waarmee je een tweede zakelijke telefoonnummer kan laten binnenkomen op je privé telefoon, zodat je nooit een gesprek mist.

Leestip: Tweede zakelijke nummer vast op je mobiel of app ?

Een tweede zakelijk telefoonnummer omzeilt de nadelen van een app

Er zijn verschillende manieren om het zakelijke telefoonverkeer op je mobiele telefoon binnen te laten komen. Een manier is om dit via een app te doen die het telefoonverkeer doorschakelt naar jouw mobiele apparaat. Op zich werkt dit prima wanneer je telefoon de eerste paar uren gebruikt wordt, maar telefoons worden steeds geavanceerder en sluiten zelf ook apps af of zetten deze in slaapstand wanneer er te lang geen gebruik van wordt gemaakt.

Het doorschakelen van het telefoonverkeer via deze app kan dan ook niet voor 100% gegarandeerd worden. Een betere oplossing is het doorgeven van een tweede nummer, zodat hier gebruik van gemaakt kan worden en de zorgen met een inactieve app omzeild kunnen worden.

Tip: Een 070 nummer bestellen: een extra telefoonnummer direct actief !

De beste spraak en geluidskwaliteit via een hoogwaardig kwaliteitsnetwerk

Het voordeel van het doorschakelen naar een tweede zakelijk nummer op je mobiele telefoon, is dat er ook gebruik gemaakt kan worden van een vooraankondiging, zodat je niet alleen kan zien wat het nummer van de beller is, maar ook naar welk nummer er gebeld wordt. Het is hierdoor makkelijk om onderscheid te maken tussen binnenkomende zakelijke telefoontjes en privé gesprekken. Deze manier van telefonie maakt gebruik van een hoogwaardig kwaliteitsnetwerk zonder het gebruik van een app, waardoor je niet afhankelijk bent van data en ook de kwaliteit van spraak en geluid vaak beter is dan bellen via het internet.