Taxi Gouda

GoudaTaxiService.nl

Professioneel vervoer van A naar B

Je neemt een vervoermiddel, zet er iemand in die er mee kan rijden en struint stad en land af naar personen die je van het ene naar het andere punt kan brengen. In principe is dat zo’n beetje het idee van een taxi, mits je er tenminste een vergoeding voor vraagt. (het woord ‘taxi’ komt van het Griekse ‘taxis’ of ‘betaling’)
Als je dat nu op een verantwoorde en goed georganiseerde manier doet met professionele chauffeurs en een excellent wagenpark, dan mag je jezelf een taxibedrijf noemen.
GoudaTaxiService doet dat al ruim 10 jaar in Gouda, Bodegraven en omstreken en heeft daar dan ook een goede naam opgebouwd.

De waarde van een echt taxibedrijf als GoudaTaxiService

Nu zou je zeggen dat, gezien de eerste zin van deze inleiding, dat het eigenlijk voor iedereen mogelijk is voor taxi te spelen, en we zien dat ook door bedrijven als Uber. Je weet echter nooit precies wat je dan kunt verwachten aan bijvoorbeeld kwaliteit van auto en chauffeur, en uiteraard de kosten die het met zich meebrengt.
Bij GoudaTaxiService weet je dat wel en kun je er gerust van uitgaan dat er netjes verzorgde en ruime voertuigen tot de beschikking van de mogelijke klant aanwezig zijn. Tevens zijn de chauffeurs opgeleid en voorzien van de mogelijke papieren deze verantwoordelijke rol van vervoerder op zich te nemen.

 

GoudaTaxiService

Wat heeft GoudaTaxiService te bieden?

Naast scherpe prijzen, diverse mogelijkheden van betaling, 24 uur per dag beschikbaar, stipt en snel ter plaatse en zelfs Wifi, zijn de diensten van GoudaTaxiService onder te verdelen in 6 categorieën:
• Straattaxi: het direct beschikbaar zijn voor mensen overal in de stad.
• Dubbeltaxi: klant en eigen auto worden veilig thuis gebracht.
• Internationaal: taxivervoer van en naar buitenlandse bestemmingen.
• Airportservice: scherpe tarieven van en naar vliegvelden als Rotterdam en Schiphol.
• Zakelijke vervoer: uitgekiende taxiservice voor collega’s en cliënten binnen een bedrijf.
• Groepsvervoer: taxibusjes die tot 8 personen tegelijk kunnen vervoeren.

Alle informatie op de site van GoudaTaxiService.nl

GoudaTaxiService of GTS Taxi heeft een uitgebreide en overzichtelijke website beschikbaar, waar u alles kunt vinden om uw taxiwensen in vervulling te laten gaan.

 

Promotiefilm over gemeente Gouda

Contactgegevens

Gouda Taxi Service
info@goudataxiservice.nl
0182 359 127
Ambachtstraat 25, 2802 AM, Gouda
Bezoek website