city-bikes ervaringen fietswinkel

City-Bikes.nl

City-Bikes.nl, de grootste fietswebshop van Nederland

De opkomst van het internet heeft niet alleen de gehele wereld met elkaar verbonden, maar biedt ook ongekende mogelijkheden op het gebied van de commercie. Kocht je voorheen je spullen in een tastbare, een fysieke winkel, tegenwoordig doet een groot deel van de bevolking zijn aankopen in zogenaamde webshops of webwinkels. De fietsenindustrie is natuurlijk niet achtergebleven en naast de traditionele fietsenboer om de hoek zijn er nu verschillende fietswebshops waarvan City-Bikes.nl één van de bekendste en grootste is in Nederland en België.
Bij menig fietsbezitter of aankomend nieuwe fietsbezitter zal echter de vraag rijzen in hoeverre men beter af is bij City-Bikes of toch maar gewoon naar de plaatselijke fietsenhandelaar zal stappen.
Dus wat heeft City-Bikes.nl precies te bieden?

 

city-bikes ervaringen en review

 

De internet website van City-Bike.nl

Nog voordat je tot de daadwerkelijke aankoop van een nieuwe fiets besluit, gaat er een heel proces vooraf. Dat begint met een bezoekje aan de winkel zelf, fysiek of web. Bij een fysieke winkel zal overzichtelijkheid, klantvriendelijkheid, dienstverlening en netheid van groot belang zijn en dat is bij een fietswebshop niet anders. De eerste indruk van de ‘homepage’ of thuispagina van City-Bikes zal zodanig moeten zijn dat men uit wil gaan zoeken of de fiets van je dromen in het assortiment zit.
Een logische vraag is dan of de homepage van City-Bikes daaraan voldoet en dat doet het zeker (is mijn bescheiden persoonlijke mening) Voor alleen al een simpel gegeven als het kleurenschema is gekozen voor aangenaam blauw met de bedrijfsnaam in een duidelijk rood kader. Het kan vreemd zijn, maar je zult versteld staan hoe vaak dat juist aantrekkelijk of afstotend werkt.

De foto op de thuispagina is van het magazijn, zodat je meteen weet of aanneemt dat er veel aanbod is en zowel erboven en ernaast worden de fietscategorieën vermeld.
Omdat websites het vaak moeten hebben van het feit dat ze de producten goedkoper kunnen aanbieden dan fysieke winkels springt dan ook duidelijk in het oog, inclusief een extra magazijn uitverkoop. Hiervan wordt met enkele artikelen al een voorbeeld gegeven.
Een ander belangrijk onderdeel van een goede homepage is klantenservice. Hoewel je niet meteen weet of dat ook geboden wordt, kan het geen kwaad te vermelden wat de klant zoal kan verwachten en waar hij of zij terecht kan voor vragen en problemen. Ook dat vinden we hier terug.
Tenslotte is er het kennismakingspraatje, op de site uiteraard in de vorm van een tekst, bedoeld om de klant welkom te heten en nogmaals aan te geven wat er te verwachten valt.

Al met al is de thuispagina van City-Bikes aangenaam om te lezen en biedt het alle in eerste instantie benodigde informatie.

De aankoop van een fiets bij City-Bikes

Als een verantwoord consument heb je je op de hoogte gesteld van de diverse mogelijkheden die fietswebshops je te bieden hebben en hebt besloten bij City-Bikes te gaan winkelen. De voornaamste reden om online een nieuwe fiets te kopen is vooral van economische aard: de prijzen zijn uitermate interessant!
Je kunt zelf aan de slag door rustig door het assortiment te bladeren, hoewel je ook gebruik kan maken van de aanwezige chathulp. Je hebt voor jezelf al bepaald waarvoor je de fiets wilt gebruiken, woon-, werk- of recreatieverkeer, en zoekt wat City-Bikes voor jou als man of vrouw in de desbetreffende categorie te bieden heeft. Veel gemakkelijker kan het eigenlijk niet, maar wat nu?

Keuze maken

Je klikt op een fiets en loopt door de informatie die op de site aangeboden wordt. Dat houdt niet alleen de specificaties van de fiets in, maar ook dat jouw mogelijke aankoop binnen een dag en gratis geleverd kan worden. Overigens geldt dat niet altijd, afhankelijk van het feit of de fiets op voorraad is. Dat wordt echter netjes vermeld.
Je bent tevreden en klikt op ‘Bestellen’.
Rechtsboven verschijnt je gekozen fiets in het fietsmandje en om verder te gaan klik je daarop. De volgende simpele stap is het afrekenen. Dat kan op diverse manieren waarvan IDeal verreweg de handigste en betrouwbaarste is. Het is ook mogelijk met een creditcard te betalen of, en dat is lang niet bij elke webwinkel zo, met Afterpay. Dan betaal je pas als je binnen redelijke tijd tevreden bent met het product.
Overigens is het qua bestellen, betalen en levering best handig de aanwezige informatie (onderaan de homepage) op je gemak door te nemen, een goed overzicht te krijgen hoe het allemaal in zijn werk gaat om niet voor verrassingen te komen staan.

De aflevering van de fiets

Je net bestelde fiets wordt door het vervoersbedrijf DHL bezorgd. Overigens is het wel zo dat het rijwiel niet gelijk in direct te berijden staat aangeleverd wordt. Een van de redenen daarvoor is dat het teveel ruimte in beslag neemt. De werkzaamheden zijn echter zo gering dat het niet al te moeilijk zou moeten zijn de fiets rijklaar te krijgen, of anders helpt die handige buurman je wel even. Het is wel zo dat monteurs van City-Bikes de fiets afgemonteerd gecontroleerd hebben, dus zouden er geen problemen moeten zijn.

Indien de fiets bij je afgeleverd wordt zijn er een paar dingen mogelijk:
• Je bent tevreden en houdt de fiets.
• Je wilt het toch erven uitproberen en hebt 14 dagen de tijd om eventueel op je besluit terug te komen en de fiets te retourneren.
• Je bent bij voorbaat al van gedachten veranderd, maar de fiets was al onderweg. Je kunt de fiets gelijk mee terugsturen met het vervoersbedrijf, maar helaas moet je wel opdraaien voor de verzendkosten.
• Je hebt 100 dagen bedenktijd om de fiets te retourneren, maar dat is wel aan een paar voorwaarden gebonden.

Overigens is het ook mogelijk uw nieuwe fiets bij één van de twee fysieke fietswinkels af te halen. City-Bikes heeft winkels in Rotterdam en Zaandam.

Wat als het fout gaat. Bijvoorbeeld met klachten en/of foute ervaringen over City-Bikes.nl?

Een van de belangrijkste aspecten van een goed bedrijf, fysiek of web, is het optreden als er iets fout gaat. Hopelijk gebeurt dat niet, maar het blijft een essentieel deel van de klantenservice. Bij City-Bikes kunt u zowel telefonisch als via email uw grieven kwijt en City-Bikes zal er alles aan doen om de problemen zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Al met al lijkt alles tot in de puntjes geregeld, maar neem altijd de kleine lettertjes op de site even door. Die vind je onderaan netjes op onderwerp en gelukkig niet in kleine, maar normale letters uitgewerkt.

WerkShirts.nl

Werkshirts.nl, de site voor het beste en goedkoopste werkshirt

Elk soort werk kent zijn of haar eigen werkkleding. Soms is deze heel algemeen indien er eigenlijk geen specifieke eisen aan de kleding worden gesteld. Vaak is dat laatste echter wel het geval en dan moet je dus op zoek naar werkshirts, werkbroeken, werktruien, werkschoenen en werkjassen, die perfect passen bij die eisen en natuurlijk je persoonlijke smaak.

Van alle kledingonderdelen, die je ’s morgens aantrekt, is het werkshirt meestal het eerste. Omdat het de helft en gevoelige deel van je lichaam bedekt, kan een goed werkshirt bepalen of je je al dan niet lekker op je werk voelt.

 

Werkshirts.nl

 

De voorwaarden voor een goed werkshirt

Als je de site van shirts.nl bezoekt, dan valt gelijk de eenvoudige opeenvolging op. Het begint met de meest simpele, het T-shirt, dan het wat steviger poloshirt en afsluitend het thermoshirt.

We zien hierbij dat de juiste aanpassing aan temperatuur een van de belangrijkste voorwaarden is voor een werkshirt. T-shirts zijn 100% katoen en komen niet boven de 200 gr/m2, Tricorp polo bevatten katoen en polyester en tonen meer gewicht (boven de 200 gr/m2), terwijl het thermoshirt een klasse op zich is.
Een tweede eis is dat het prettig moet dragen en niet gaat irriteren. Dat houdt in dat het een goede pasvorm moet hebben, al dan niet met korte of lange mouwen.
Tenslotte, en dat is zeker niet de minste, moet het goed staan, zeker als je een representatieve functie hebt.

Thermo- en veiligheidsshirts

Naast de gewone T-shirts en polo’s is er ook thermokleding. Dit is kleding die je extra beschermen tegen wat extremere weersomstandigheden. We zien dat dit soort kleding vaak onder een gewoon werkshirt gedragen wordt. Daarnaast zijn er ook shirts verkrijgbaar met zogenaamd ‘high vis’ kwaliteit, duidelijke verbeterde zichtbaarheid. Deze shirts, vaak polo’s, zijn fel van kleur en voorzien van reflecterende banden.

Omdat je je op je werk optimaal op je gemak wilt voelen, is het van groot belang de juiste kleding te dragen. Dat begint dan meestal met een prima werkshirt.

WerkTruien.nl

Werktruien.nl, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Was het maar mogelijk in ons kikkerlandje altijd te kunnen werken in een lekker zittend werkshirt. Hoewel we een gematigd zeeklimaat hebben, en dus zelden Siberische weersomstandigheden zullen ervaren, is het soms nodig wat extra bescherming te dragen. Dat kan in de vorm van een jas, maar qua comfort geven velen de voorkeur aan een werktrui.

Gingen we vroeger de winkels af voor een goede trui, tegenwoordig is dat heel wat handiger en sneller geworden en bezoeken we een site als werktruien.nl om de voor ons perfecte werkkleding uit te zoeken en online te bestellen.

 

werktruien.nl

Waarom werktruien.nl

Het eerste wat opvalt als je deze site opent, is dat er gelijk links aanwezig zijn voor alle andere soorten werkkleding. Je kunt dan wel een werktrui nodig hebben, maar het is uitermate gemakkelijk als je meteen de mogelijkheid hebt te shoppen voor een werkshirt, werkbroek of werkjas.

Maar goed, je wilt nu dus een werktrui en dan is de eerste vraag die je jezelf stelt: wat voor trui wil hebben? Een snel overzicht van de geboden opties zou dan erg handig zijn en die vind je terug aan de linkerzijde van de pagina. Zo heb je werktruien met ronde kraag, col-, ritskraag of capuchon of je kunt gaan voor een schippers-, commando- of fleecetrui. Door onder te verdelen wordt het aanbod van werktruien een stuk overzichtelijker.

Merken

We leven in een wereld waar bepaalde merken vaak staan voor bepaalde kwaliteit. Als je iets van Tricorp, Blaklader, Dassy of een van de andere merknamen op werktruien.nl draagt, weet je gewoon dat het iets goeds is.
Daarnaast heb je misschien collega’s, of heb je van horen zeggen ,dat een bepaald merk je van het is als het gaat om specifieke werkkleding. Dan is het gemakkelijk dat je ook op die categorie kunt zoeken.

Een internet webshop als werktruien.nl geeft je op een eenvoudige manier een duidelijk en helder overzicht van een prima aanbod van werktruien. Waarom zou je dan nog van winkel naar winkel zeulen voor je werkkleding?

 

werktrui

Bevazet.nl

Wat je wilt weten over BEVAZET BV

Als je ooit werkkleding nodig hebt dan is BEVAZET BV een bedrijf waar je zeker een kijkje wilt nemen, zij zijn namelijk experts op het gebied van werkkleding. Maar wat zijn de belangrijke dingen die je moet weten over BEVAZET BV, en wat voor soort werkkleding verkopen ze hier dan? Deze vragen zal ik beantwoorden met dit artikel.

 

Het bedrijf BEVAZET BV

Al in 1905 is BEVAZET BV ontstaan als een oer-Hollands familiebedrijf, en dat is het nog steeds. Door heel Nederland leveren ze tegenwoordig hun werkkleding. Bovendien is het nog steeds de familie Cessen, waar het in 1905 allemaal mee begon, die aan het hoofd van BEVAZET BV staan. Het is een echt familiebedrijf gebleven door de tijd heen. Hun motto is ‘Kan niet bestaat niet!’ waarmee ze bedoelen dat ze voor klanten alles willen doen om hen tevreden te stellen. De klant staat voorop en er is altijd wel een oplossing voor een probleem. Toewijding staat voor de werknemers van BEVAZET BV dus op nummer 1!

 

werkkleding

 

De werkkleding

BEVAZET BV heeft geen eigen bedrijfskleding maar verkoopt via hun webshops werkkleding van verschillende merken, hierdoor kun je als bedrijf alle werkkleding op één plek vinden en wordt het aanschaffen van bedrijfskleding een stuk overzichtelijker. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om als bedrijf jouw eigen bedrijfskleding te laten ontwerpen, zo heb jij als bedrijf werkkleding die niemand anders heeft. Of je kunt natuurlijk ook standaard bedrijfskleding nemen en hier jouw logo op laten borduren. Bij BEVAZET BV is het allemaal mogelijk want Kan niet bestaat niet!

Of je nou als ZZP’er werkt of een enorm bedrijf aanstuurt, voor bedrijfskleding kun je altijd terecht bij BEVAZET BV. Hier bieden ze enorm veel mogelijk om de ideale bedrijfskleding voor jouw bedrijf te vinden. Je kunt beginnen met het kijken naar de vele webshops die zij in hun bezit hebben, via de website van bevazet.nl kun je al heel ver komen en hun bedrijfskleding bekijken. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met Bevazet zelf om zo afspraken te maken over werkkleding.

WerkJassen.nl

Informatie over werkjassen.nl

Wanneer je denkt aan speciale werkkleding dan zijn werkjassen waarschijnlijk niet de eerste kledingstukken waar je aan denkt, maar dat maakt ze niet minder belangrijk. Toch zijn er genoeg beroepen waarbij het wel zeker handig is om een werkjas te hebben, als je veel buiten werkt bijvoorbeeld.

 

softshell jas

 

Groot assortiment aan werkjassen

Als je op zoek bent naar werkjassen dan wil je hier zeker een kijkje nemen, hier hebben ze namelijk een enorm assortiment aan werkjassen. Wil je weten wat ze dan precies hebben? Mooi! Want dat heb ik voor jou op een rijtje gezet

Als eerste hebben we softshell jassen, en deze jassen zijn ideaal om buiten mee te werken. Ze houden je goed warm, zijn windafstotend, comfortabel en waterafstotend. Dit betekent niet dat ze volledig waterdicht zijn maar een klein buitje overleven ze wel.
Fleece vesten zijn ideaal wanneer je wel warm wilt blijven maar een jas te onhandig is. Gelukkig verkopen ze bij werkjassen.nl een scala aan verschillende fleecevesten

Speciale regenjassen verkopen ze ook bij werkjassen.nl, en in tegenstelling tot softshell jassen zijn deze wel helemaal waterdicht, ideaal als je voor lange tijd in de regen moet werken.

Bij sommige beroepen heb je ene veiligheidsjas nodig, wanneer je in de buurt van een drukke weg werkt bijvoorbeeld, ook deze verkopen ze verschillende soorten bij werkjassen.nl

Natuurlijk zijn er behalve al deze speciale soorten werkjassen ook gewone werkjassen die beschermd zijn tegen barre omstandigheden. Voor de zomer zijn er ongevoerde winterjassen waar je het niet ontzettend warm in zal krijgen, voor de winter heb je natuurlijk gevoerde jassen die jou bij lage temperaturen toch goed warmhouden.

Als laatste hebben piloten natuurlijk een speciale jas nodig die past bij hun positie maar ze ook warm houdt tijdens de winter, ook van deze piloten jack vind je verschillende opties bij werkjassen.nl

Dit zijn dus bijna alle soorten werkjassen die ze verkopen op werkjassen.nl, hier moet voor jouw beroep toch ook wat tussen zitten. Bovendien vind je nog een paar soorten op werkjassen.nl zelf die ik hier niet bij heb gezet. Neem dus zeker een kijkje.

WerkBroeken.nl

Informatie over WerkBroeken.nl

Er zijn veel verschillende beroepen waar je een werkbroek bij nodig hebt, en dit zijn vaak verschillende soorten werkbroek per soort werk. Maar op werkbroeken.nl kun je veel van deze verschillende soorten werkbroeken vinden. Voordat je de hele website gaat doorzoeken is het wel handig om te weten welke soorten werkbroeken ze dan precies hebben, en dat heb ik dus voor jou uitgezocht.

 

Werkbroeken

 

Het assortiment van werkbroeken.nl

Om mee te beginnen verkopen ze jeans werkboeken op werkbroeken.nl, dat zijn dus werkbroeken (eventueel zelfs met kniebescherming) die er toch uitzien als gewone jeans. Zo zou jij jouw werkbroeken zelfs aankunnen buiten jouw werk om, wanneer je direct vanuit je werk naar een afspraak moet bijvoorbeeld.
Een compleet andere soort werkbroek is de korte werkbroek, welke je trouwens ook in spijkerbroek versie hebt. Deze werkbroek is ideaal voor de warme zomerdagen waarop je absoluut geen lange broek aan wilt. Met deze werkbroeken blijf je dan ideaal koel.

Als het weer wat minder is dan komt een regenbroek van werkbroeken.nl misschien beter van pas. Met deze werkbroek zal je een stuk beter droog blijven, hierdoor wordt werk in de regen of een andere natte omgeving een stuk dragelijker.

Wanneer het niet regent, maar wel erg koud is waar je werkt, dan komt de thermowerkbroek goed van pas. Deze werkbroek houd je warm wanneer je in koude omstandigheden werkt. Ook hiervan vind je op werkbroeken.nl verschillende soorten.

Brandvertragende werkbroeken zijn essentieel wanneer je in een gebied werkt waar vuur aanwezig is, dit is dan ook verplicht om te dragen. Deze brandvertragende broeken kun je kopen bij werkbroeken.nl.

Als laatste is er nog een speciaal soort broek voor schilders. Deze broeken zijn speciaal gemaakt om goed in te kunnen schilderen, alle vlekken zullen er dus ook snel weer uit komen in de was.

Waarschijnlijk kun je een van deze soort broeken wel gebruiken, ga dus snel naar werkbroeken.nl om te kijken welke van deze broeken het beste bij jouw beroep past. Zelfs als je al werkbroeken hebt is het altijd handig om een extra te hebben.