Bevazet.nl

Wat je wilt weten over BEVAZET BV

Als je ooit werkkleding nodig hebt dan is BEVAZET BV een bedrijf waar je zeker een kijkje wilt nemen, zij zijn namelijk experts op het gebied van werkkleding. Maar wat zijn de belangrijke dingen die je moet weten over BEVAZET BV, en wat voor soort werkkleding verkopen ze hier dan? Deze vragen zal ik beantwoorden met dit artikel.

 

Het bedrijf BEVAZET BV

Al in 1905 is BEVAZET BV ontstaan als een oer-Hollands familiebedrijf, en dat is het nog steeds. Door heel Nederland leveren ze tegenwoordig hun werkkleding. Bovendien is het nog steeds de familie Cessen, waar het in 1905 allemaal mee begon, die aan het hoofd van BEVAZET BV staan. Het is een echt familiebedrijf gebleven door de tijd heen. Hun motto is ‘Kan niet bestaat niet!’ waarmee ze bedoelen dat ze voor klanten alles willen doen om hen tevreden te stellen. De klant staat voorop en er is altijd wel een oplossing voor een probleem. Toewijding staat voor de werknemers van BEVAZET BV dus op nummer 1!

 

werkkleding

 

De werkkleding

BEVAZET BV heeft geen eigen bedrijfskleding maar verkoopt via hun webshops werkkleding van verschillende merken, hierdoor kun je als bedrijf alle werkkleding op één plek vinden en wordt het aanschaffen van bedrijfskleding een stuk overzichtelijker. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om als bedrijf jouw eigen bedrijfskleding te laten ontwerpen, zo heb jij als bedrijf werkkleding die niemand anders heeft. Of je kunt natuurlijk ook standaard bedrijfskleding nemen en hier jouw logo op laten borduren. Bij BEVAZET BV is het allemaal mogelijk want Kan niet bestaat niet!

Of je nou als ZZP’er werkt of een enorm bedrijf aanstuurt, voor bedrijfskleding kun je altijd terecht bij BEVAZET BV. Hier bieden ze enorm veel mogelijk om de ideale bedrijfskleding voor jouw bedrijf te vinden. Je kunt beginnen met het kijken naar de vele webshops die zij in hun bezit hebben, via de website van bevazet.nl kun je al heel ver komen en hun bedrijfskleding bekijken. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met Bevazet zelf om zo afspraken te maken over werkkleding.

WerkJassen.nl

Informatie over werkjassen.nl

Wanneer je denkt aan speciale werkkleding dan zijn werkjassen waarschijnlijk niet de eerste kledingstukken waar je aan denkt, maar dat maakt ze niet minder belangrijk. Toch zijn er genoeg beroepen waarbij het wel zeker handig is om een werkjas te hebben, als je veel buiten werkt bijvoorbeeld.

 

softshell jas

 

Groot assortiment aan werkjassen

Als je op zoek bent naar werkjassen dan wil je hier zeker een kijkje nemen, hier hebben ze namelijk een enorm assortiment aan werkjassen. Wil je weten wat ze dan precies hebben? Mooi! Want dat heb ik voor jou op een rijtje gezet

Als eerste hebben we softshell jassen, en deze jassen zijn ideaal om buiten mee te werken. Ze houden je goed warm, zijn windafstotend, comfortabel en waterafstotend. Dit betekent niet dat ze volledig waterdicht zijn maar een klein buitje overleven ze wel.
Fleece vesten zijn ideaal wanneer je wel warm wilt blijven maar een jas te onhandig is. Gelukkig verkopen ze bij werkjassen.nl een scala aan verschillende fleecevesten

Speciale regenjassen verkopen ze ook bij werkjassen.nl, en in tegenstelling tot softshell jassen zijn deze wel helemaal waterdicht, ideaal als je voor lange tijd in de regen moet werken.

Bij sommige beroepen heb je ene veiligheidsjas nodig, wanneer je in de buurt van een drukke weg werkt bijvoorbeeld, ook deze verkopen ze verschillende soorten bij werkjassen.nl

Natuurlijk zijn er behalve al deze speciale soorten werkjassen ook gewone werkjassen die beschermd zijn tegen barre omstandigheden. Voor de zomer zijn er ongevoerde winterjassen waar je het niet ontzettend warm in zal krijgen, voor de winter heb je natuurlijk gevoerde jassen die jou bij lage temperaturen toch goed warmhouden.

Als laatste hebben piloten natuurlijk een speciale jas nodig die past bij hun positie maar ze ook warm houdt tijdens de winter, ook van deze piloten jack vind je verschillende opties bij werkjassen.nl

Dit zijn dus bijna alle soorten werkjassen die ze verkopen op werkjassen.nl, hier moet voor jouw beroep toch ook wat tussen zitten. Bovendien vind je nog een paar soorten op werkjassen.nl zelf die ik hier niet bij heb gezet. Neem dus zeker een kijkje.

WerkBroeken.nl

Informatie over WerkBroeken.nl

Er zijn veel verschillende beroepen waar je een werkbroek bij nodig hebt, en dit zijn vaak verschillende soorten werkbroek per soort werk. Maar op werkbroeken.nl kun je veel van deze verschillende soorten werkbroeken vinden. Voordat je de hele website gaat doorzoeken is het wel handig om te weten welke soorten werkbroeken ze dan precies hebben, en dat heb ik dus voor jou uitgezocht.

 

Werkbroeken

 

Het assortiment van werkbroeken.nl

Om mee te beginnen verkopen ze jeans werkboeken op werkbroeken.nl, dat zijn dus werkbroeken (eventueel zelfs met kniebescherming) die er toch uitzien als gewone jeans. Zo zou jij jouw werkbroeken zelfs aankunnen buiten jouw werk om, wanneer je direct vanuit je werk naar een afspraak moet bijvoorbeeld.
Een compleet andere soort werkbroek is de korte werkbroek, welke je trouwens ook in spijkerbroek versie hebt. Deze werkbroek is ideaal voor de warme zomerdagen waarop je absoluut geen lange broek aan wilt. Met deze werkbroeken blijf je dan ideaal koel.

Als het weer wat minder is dan komt een regenbroek van werkbroeken.nl misschien beter van pas. Met deze werkbroek zal je een stuk beter droog blijven, hierdoor wordt werk in de regen of een andere natte omgeving een stuk dragelijker.

Wanneer het niet regent, maar wel erg koud is waar je werkt, dan komt de thermowerkbroek goed van pas. Deze werkbroek houd je warm wanneer je in koude omstandigheden werkt. Ook hiervan vind je op werkbroeken.nl verschillende soorten.

Brandvertragende werkbroeken zijn essentieel wanneer je in een gebied werkt waar vuur aanwezig is, dit is dan ook verplicht om te dragen. Deze brandvertragende broeken kun je kopen bij werkbroeken.nl.

Als laatste is er nog een speciaal soort broek voor schilders. Deze broeken zijn speciaal gemaakt om goed in te kunnen schilderen, alle vlekken zullen er dus ook snel weer uit komen in de was.

Waarschijnlijk kun je een van deze soort broeken wel gebruiken, ga dus snel naar werkbroeken.nl om te kijken welke van deze broeken het beste bij jouw beroep past. Zelfs als je al werkbroeken hebt is het altijd handig om een extra te hebben.