CentjesVeiling.nl

CentjesVeiling.nl

Informatie over CentjesVeiling.nl

Zoals de naam van de website al suggereert kun je op centjesveiling.nl allemaal centveilingen vinden, maar zij hebben hier wel een nieuwe manier voor geintroduceerd. Dus wat is er precies anders aan CentjesVeiling.nl?

Wat zijn centveilingen?

Centveilingen zijn net als normale veilingen waarbij je steeds de vorige bieder moet overbieden, alleen kun je hierbij maar met 1 cent per keer bieden. Op die manier kun je dure producten zoals bijvoorbeeld een tv voor spotprijzen krijgen. De kosten hiervoor zijn wel dat je per bod die je doet een klein bedrag moet betalen.

Hoe werkt het op Centjesveiling.nl?

Op Centjesveiling.nl werkt het bieden net wat anders dan op veel andere Centveiling websites. Op de meeste websites werken ze dan ook met extra biedtijd na het behalen van het minimumbod. Hier werken ze ook met een minimale verkoopprijs, echter, zodra deze is bereikt sluit de veiling onmiddellijk en gaat het voorwerp naar degene met het laatste en winnende bod. Er komt dus GEEN extra biedtijd aan te pas!

Ook zijn er van elk voorwerp twee versies: Een waarbij je bots mag gebruiken en eentje waarbij dit niet mogelijk is. Zo kun je dus ook een kans maken wanneer je zelf geen bots gebruikt. Sommige mensen werken namelijk graag met bots, maar niet iedereen. En deze klanten verdienen ook een kans om een online veiling te winnen.

Elke dag zijn er verschillende veilingen op de website te vinden, inclusief een veiling van de dag. Dit is dan een extra speciale of extra voordelige veiling. Er zijn online veilingen in veel verschillende categorieën, er zal dus ook voor jou sowieso iets bijzitten. En het kan natuurlijk nooit kwaad om een kijkje te nemen, en ook als je niet bent ben je nooit veel geld kwijt.

 

CentjesVeiling-2

Als je goed je best doet op Centjesveiling.nl kun je dure voorwerpen voor spotprijzen binnenslepen, maar dan moet je wel slim spelen. En zelfs als je niks wint kan het leuk zijn om mee te doen aan het spel. Je kan het altijd een keertje proberen, en niet geschoten is natuurlijk altijd mis.

Contactgegevens

CentjesVeiling.nl
info@centjesveiling.nl
06 51 90 50 33
Schoeplaan 85 , 2516 WC Den Haag